A HEOS 100 év innovációt örökölt.

Ha hallja a hangját, minket hall.

Hírnevünk alapja elkötelezettségünk az innovatív szakértelem és minőség iránt – aminek köszönhetően gyakran mi biztosítjuk elsőként az audio innovációkat. A HEOS-rendszereket a Denon tervezi és állítja össze olyan precízen kialakított alkotóelemekből, amelyek együtt kitűnően működnek és azt a teljesítményt nyújtják, amire a zene szerelmesei vágynak és amit megérdemelnek.

HEOS HI-RES

A HEOS Hangsugárzók, a HEOS Link és a HEOS Amp már kompatibilisek nagyfelbontású audio fájlokkal a lenyűgőző zenehallgatás élményéért, hálózaton vagy USB-n keresztül otthona kényelmében. Hallgasson tömörítés nélküli WAV (PCM), ALAC (Apple Lossless Audio Codec) és FLAC (Free Lossless Audio Codec) zenei fájlokat akár 24-bit/192-kHz-en és nemsokára DSD (a DSD az SACD audio kódolási formátuma) és AIFF (Audio Interchange File Format) zeneszámokat.

Audiofil szintszinkronizálás

Pillanatok alatt: Ahhoz, hogy egy igazán kiváló audiofil hangélményt érjünk el több HEOS-lejátszóval egyszerre, a HEOS-lejátszókat rendkívül magas szinten kell szinkronizálni. A hosszú éveken át tartó alapos kutatásnak hála a HEOS páratlan szinkronizálási folyamata csupán pár pillanatot vesz igénybe.

Kiváló szakértelem

A HEOS az audio iránti szenvedély és a zene iránti szerelem gyermeke. Mérnökcsapatunk egyesével válogatta ki a termék fontos alkatrészeit, hogy azok együtt megalkossák a népszerű design egyedi szépségét.

100 év hanginnováció

A weboldalunk cookie-kat (kis szövegfájlokat) alkalmaz, hogy lehetőleg legjobb böngészési élményt nyújtsunk Önnek. E weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k fogadását. Bővebb információ.