HEOS Drive HS2

 • ÚJDONSÁG Hi-Res Audio támogatása
 • Installációs specialisták által tervezve az egyedi integrációs szakemberek számára
 • Hozzon létre 4 különálló HEOS zónát
 • 8 csatornás D osztályú erősítő

Jellemzők - HEOS Drive HS2

Teljes otthoni többzónás audio rendszer egyetlen készülékházban.

Installációs specialisták által tervezve az egyedi integrációs szakemberek számára. A HEOS Drive HS2 egy egyedülálló 4 zónás teljes otthoni audio elosztó rendszer 8 csatornás D-osztályú erősítővel, mindezt egy 2RU házba installálták, mely mind a Dolby Digital és Dolby Digital+ dekóderrel rendelkezik - sztereó lekeveréssel.

60 watt teljesítmény mind a 8 csatornán (20Hz ~ 20kHz, 0,05% THD, 8 ohm, összes csatorna meghajtva), 1 vagy 2 sztereó erősítő pár hidalható egycsatornás nagy teljesítménnyel (130 watt), valamint a HEOS Drive HS2 rendelkezik az alacsony impedancia meghajtási lehetőséggel is (4 ohm).

Minden zóna rendelkezik egy sztereó pár pre-amp kimenettel és az egyes zónák konfigurálhatóak sztereó vagy mixed mono kimenetre. A mátrix kapcsoló rendszer jellemzője a 2 optikai digitális bemenet, a 2 koaxiális digitális bemenet és a 4 analóg sztereó bemenet, amelyek bármelyike ​​hozzárendelhető bármelyik zónához és minden zóna tartalmaz egy USB-portot a külső USB-meghajtókhoz.

Kezelni tudja gyakorlatilag a hangszóró konfigurációk bármilyen kombinációját, a HEOS Drive HS2 rendelkezik beépített DSP felüláteresztő / aluláteresztő szűrőkkel - állítson bármely kimenetet szélessávúra, mélynyomó vagy szatellit hangszóró módra az állítható keresztváltó pontokkal.

A hangszóró kimenetek rendelkeznek a 4-utas csavaros hangfal csatlakozókkal, amelyek kompatibilisek a banán dugókkal, emellett van a készüléken 4 darab 12V-os trigger kimenet. A készülék vázba be van építve egy csendes ventilátoros hűtés a hosszú távú stabilitás és üzembiztonság érdekében.

A HEOS Drive HS2 levehető készüléklábának köszönhetően rack-be szerelhető, így állványra vagy polcra is elhelyezhető.

Ha egyszer telepítette és csatlakoztatta, a HEOS Drive HS2 beállítása és konfigurálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető a HEOS app-on keresztül (iOS és Android).

 • Teljes otthoni többzónás audio erősítő (4 HEOS zóna)
 • 8 csatornás D osztályú digitális erősítő; 60 W/csatorna, 8 ohm; 4 ohm kompatibilis; bridge mód
 • Előerősítő kimenetek minden zónára
 • Két darab RJ-45 Ethernet LAN port
 • Sztereo / Mono választható kimenet
 • Csak 2RU magas; a levehető rack beszerelő füleket tartalmazza
 • 3. fél általi vezérlés
 • A TV-HANG CSOPORTOSÍTÁS LEHETŐVÉ TESZI, HOGY A TV HANGJÁT AKÁR AZ EGÉSZ HEOS RENDSZERÉN ÉLVEZHESSE.
 • Dolby Digital / Dolby Digital + sztereó lekeverés

A HEOS hangszórók jellemzői:

Multi-room hang

Minden szoba kaphat saját HEOS hangot. Vagy csoportosítson több hangsugárzót, hogy a házat betöltse a dal. A Multi-room több lehetőséget is jelent.
További információ

APP & streaming szolgáltatások

Felhő zene, streaming zene és a zenei könyvtár - az összes kedvenc forrást támogatja ez a csodálatos ingyenes app.
További információ

Hihetetlen hangminőség

Ez nem véletlen, hogy a HEOS hangfalak ilyen tiszta hangot szolgáltatnak. A Denon szakértő mérnökei tervezték, akik több, mint 100 éve az audio fejlsztői.
További információ

Egyszerű beállítás

Elképesztő, hogy milyen gyorsan elkezdheti hallgatni a HEOS hangsugárzókat. Helyezze el a hangszórókat és perceken belül már szólhat is a zene. Ez tényleg ilyen egyszerű.
További információ

Specifikációk - HEOS Drive HS2

Audio Rendszer

AMPLIFIER SECTION 8 Channels Class D Digital Amplification
60 watts per channel (20Hz~20kHz, .05%THD, 8 ohms, All channels driven)

Bridged Amplifier Mode 130 watts per channel

PRE-AMP SECTION 4 Pairs Stereo Pre-amp Outputs
Drive external power amplifiers

4 USB Ports 1 for each zone

Zenei Források

Zenei Előfizetéses Szolgáltatások The HEOS app lets you choose from popular subscription streaming services including Rhapsody, Pandora, Spotify and TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, and from other services that offer DRM-free tracks. More services will be added soon.

Internetes Rádióállomások Choose from your favorite internet radio stations and listen to MP3, AAC and WMA streaming audio tracks.

Támogatott Zene Formátumok HEOS Drive HS2 supports MP3 and WMA music files, including purchased WMA downloads, as well as AAC (MPEG4) and FLAC (lossless) file types, along with WAV files. Supports 32 kHz, 44.1 kHz and 48 kHz sampling rates.

Támogatott Képformátumok HEOS Drive HS2 supports JPG, PNG, BMP and GIF album art picture formats.

Támogatott USB Meghajtók HEOS Drive HS2 supports USB thumb drives via the built-in USB port. Music content on a USB drive can be played back locally, or on any or all HEOS players on your network.

“Availability of music services may vary by region. Not all services may be available at time of purchase. Some services may be added or discontinued from time to time based on decisions of the music service providers or others. Visit usa.denon.com/us/heos for announcements and details.”

Hálózat

Vezetékes Kapcsolat Connect to the network using 1 of the 2 RJ-45 wired LAN ports.

Általános

Tápegység 100~240 Volts AC, 50~60 Hz auto-switching

Mi Van a Dobozban HEOS Drive HS2, AC power cord x 4, Ethernet Cable, Quick Start Guide, 2 rack ears

Vezérlőberendezések & jelzők Power/standby; Ethernet status 1/2; Zones 1~4 active status

Súly 15.9 lbs; 7.2 kg

Többnyelvű Támogatás English, French, Spanish

Méretek (Ma x Sz x Mé) 88mm x 430mm x 402 mm (without rack ears)
88mm x 483mm x 402 mm (with rack ears)
3.5 x 17 x 15.6 inches (without rack ears)
3.5 x 19.125 x 15.6 inches (with rack ears)

Működési hőmérséklet tartomány 41°F~95°F; 5°C~35°C

Termék Kidolgozás Black

GYIK - HEOS Drive HS2

 • MI VALÓJÁBAN A HEOS BY DENON?
  A HEOS by Denon egy vezeték nélküli, kiváló hangzású, az egész otthont lefedő zenelejátszókból álló többszobás hangrendszer. Ezeket egy ingyenes alkalmazás segítségével irányíthatja egy iOS vagy Android telefonról vagy táblagépről. Egyszerű beállítással élvezheti kedvenc zeneleszolgáltatóját, internetes rádióállomását vagy saját zenegyűjteményét....Tovább
 • MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A HEOS HANGSZÓRÓKAT MÁS VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓKTÓL?
  A HEOS egy valódi többszobás rendszer. Lejátszhatja ugyanazt a zenét minden szobában, vagy a szobát tetszőleges kombinációjában, például szólhat más zene minden szobában. Határozott előnyökkel rendelkezik más vezeték nélküli hangszórórendszerekkel szemben, mint például az Airplay és a Bluetooth funkció. A HEOS hagyományos otthoni vezeték nélküli technológiát használ, így bármilyen új eszköz, például bridge nélkül használhatja a már meglevő útválasztót. A vezeték nélküli hatótávolság és a hangminőség sokkal jobb, mint a Bluetooth-nál és a hálózaton lévő, az ingyenes HEOS alkalmazást futtató bármelyik eszköz képes vezérelni az összes hangszórót. Csak a HEOS biztosítja a Denon 100 éves hangtechnikai tapasztalatát....Tovább
 • MI A KÜLÖNBSÉG A 4 HEOS HANGSZÓRÓ KÖZÖTT?
  A HEOS 1 kompakt háza páraálló, így a HEOS 1 ideális a nedves vagy párás környezetben, mint például a fürdőszobában történő zenehallgatáshoz. A HEOS 3 egy kéthangszórós kialakítás 2 Class D erősítőcsatornával, amely ideális kis és közepes méretű szobákba. A HEOS 5 egy 5 hangszórós rendszer, amely egy passzív sugárzó mellett 4 aktív hangszóróval (két közepes és mély hangú hangszóró, két magas hangú hangszóró) rendelkezik, amelyeket 4 Class D erősítőcsatorna hajt meg. Közepes és nagy szobákba ideális. A HEOS 7 7 hangszóróval rendelkezik, a két passzív sugárzó mellett két közepes hangú hangszóróval, két magas hangú hangszóróval és egy aktív mélyhangsugárzóval, amelyeket 5 Class D erősítőcsatorna hajt meg. A HEOS 7 rendelkezik fejhallgató kimenettel. Letöltési funkciókkal, USB és Aux bemenetekkel mindegyik modell egyformán rendelkezik....Tovább
 • MELYIK HEOS HANGSZÓRÓ A MEGFELELŐ EGY SZOBÁBA?
  Mindegyik HEOS hangszóró lélegzetelállító zenei élményt nyújt. Általában a HEOS 7 nagy szobákba és nyílt területre javasolt, mint például a nappalik, a világítóudvarok vagy az egylégterű otthonok vagy olyan rajongóknak, akik legmélyebb basszust és a legnagyobb teljesítményt szeretnék; a HEOS 5 közepes és nagyméretű szobákba ajánlott, mint például az étkezők, a nagyobb hálószobák és irodák vagy kisebb nappalikba; a HEOS 3 kis és közepes méretű szobákba javasolt, mint a hálószobák, az irodák vagy a konyhák.... Tovább
 • MI MÁSRA VAN MÉG SZÜKSÉG HOGY A HEOS MŰKÖDJÖN?
  Le kell töltenie az ingyenes HEOSbyDenon alkalmazást iOS 5 vagy újabb rendszert futtató iPhone, iPad vagy iPod készülékre illetve Android 2.3 vagy újabb rendszert futtató Android okostelefonra vagy táblagépre. Szüksége lesz egy vezeték nélküli hálózatra, internetkapcsolatra és egy, a vezeték nélküli hálózatra kapcsolódó mobileszközre... Tovább
 • MILYEN ZENEI FORRÁSOKAT TÁMOGAT A HEOS?
  Spotify, Deezer, TuneIn és hamarosan még több várható, plusz a telefonon vagy táblagépen, USB-tárolón található zene, illetve az analóg források. Tovább
 • HASZNÁLHATÓ KÉT HEOS HANGSZÓRÓ PÁRBAN SZTEREÓHOZ?
  Két HEOS 3 hangszóró használható párban sztereóhoz.Tovább
 • HÁNY HEOS HANGSZÓRÓT HASZNÁLHATÓ EGYSZERRE?
  A rendszer akár 32 HEOS zenelejátszót is képes egyszerre támogatni egy hálózaton.Tovább
 • MI AZ AZ INGYENES HEOS-FIÓK ÉS MIK AZ ELŐNYEI?
  A HEOS-fiók megjegyzi az összes beállítását, mint például a zenei szolgáltatók bejelentkezési adatait és a HEOS lejátszási listákat. Ha több telefont vagy táblagépet szeretne adni a rendszerhez, mint vezérlőt csak be kell jelentkeznie minden új eszközön a HEOS felhasználónévvel és jelszóval. Így azonnal elérhető az összes zenei szolgáltató és HEOS lejátszási lista az új vezérlőn is. Ha szeretné, támogatjuk több HEOS-fiók használatát egy háztartáson belül. Így minden családtag élvezheti a saját, személyre szabott Pandora- vagy Spotify-fiókbeállítását miközben ugyanazokon a hangszórókon osztoznak otthon.... Tovább
 • HOL VÁSÁROLHATÓ MEG A HEOS?
  Hivatalos HEOS viszonteladókat a következő linken találhat a HEOS webhelyén: Hivatalos viszonteladók.