HEOS BAR

A HEOS Bar kivételes teljesítményt nyújt a TV vagy Blu-ray lejátszó hangjának fokozásában, mégis megtartja a vékony soundbar eleganciáját - és zene streaming megoldásként is szepet játszhat.

EMELTÜK A
TÉTET.

Helyezze akár a TV alá az asztalra, vagy installálja a falra, a HEOS Bar által megtapasztalhatja az izgalmas HD házimozit és a szenzációs zene streaming-et. Döntse le a hang akadályait és tapasztalja meg a teret-betöltő hangzást, amelyet TV-je megérdemel. A HEOS Bar kivételes teljesítményt nyújt korszerű jelfeldolgozásával, erősítőjével és 9 nagyteljesítményű meghajtójával. Nagyszerű kiegészítő a legnagyobb képernyőkhöz is. A négy 4K kompatibilis HDMI lehetővé teszi a soundbar használatát többforrású AV kiépítésekben, míg a HEOS kompatibilitás lehetővé teszi a vezetékmentes zenehallgatást.

VÁLASSZA KI KEDVENC FELÁLLÁSÁT.

 • 3.0
 • 3.1
 • 5.1

3.0 felállás: bal & jobb csatorna & beépített center, virtuális surround hangzással

 • TÖKÉLETES HANGZÁS EGYSZERŰEN.

  A beállítás és működtetés gyerekjáték. Egyszerűen csak csatlakoztassa a HEOS Bar-t a TV HDMI ARC bemenetéhez. Perceken belül a soundbar készen áll a használatra. Irányítsa az összes hangot a HEOS alkalmazáson keresztül, vagy vezérelje a HEOS Bar-t televíziója távirányítójával. Egyszerű, ugye?

 • CSATLAKOZTASSA A HEOS SUBWOOFER-T VEZETÉKMENTESEN.

  Élvezze a szeizmikus mélyeket a HEOS Subwoofer csatlakoztatásával és alakítson ki lélegzetelállító 3.1-es felállást - természetesen vezetékmentesen.

 • VEGYE KÖRBE MAGÁT 5.1 MOZI HANGZÁSSAL.

  A HEOS Bar virtuális surround hatása önmagában is lenyűgöző. Ráadásul ha a HEOS Subwoofer-t és két HEOS hungsugárzót csatlakoztat, fantasztikus 5.1-es surround rendszert állíthat össze.

ÉLVEZZE A LENYŰGÖZŐ
HEOS ÉLMÉNYT.

Csatlakoztasson bármilyen HEOS eszközt, és emelje a mércét. Stream-elje az összes zenéjét bármelyik szobába, vagy ugyanazt a zenét az összes szobába otthoni hálózatán keresztül. Ossza meg kedvenc számait AirPlay-en keresztül, vagy csatlakozzon Bluetooth®-on keresztül. Irányítson mindent egy ujjal a nagyszerű HEOS alkalmazással.

 

ILLIK AZ ÉRZÉKEIHEZ ÉS AZ OTTHONÁHOZ.

Bárhova is helyezi a HEOS Bar-t, illeni fog stílusához, otthonához, és mindenek felett TV-jéhez. A HEOS Bar-t úgy tervezték, hogy még a legnagyobb (akár 50 inch-es, vagy nagyobb) TV-k hangját is tökéletesítse - és még így is elegánsan néz ki és kiválóan szól.

 

ÉLVEZZE A 4K ULTRA HD-T.

A HEOS Bar kétségkívül jövőbiztos a legújabb HDMI szabványokkal. A négy HDMI 2.0a/HDCP 2.2 bemenet biztosítja, hogy filmjeit 4K Ultra HD minőségben élvezhesse. Ha TV-jének korlátozott a 4K képessége, ne aggódjon, csak csatlakoztassa a 4K forrásokat közvetlenül a Bar-hoz. A legjobb többcsatornás hangzást a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio biztosítja. A HEOS Bar támogatja a High Dynamic Range (HDR) HDR10 video formátumokat és a Dolby Vision-t is. A Dolby Vision átalakítja a filmeket, TV-műsorokat és a játékokat úgy, hogy hihetetlen kontrasztot és színt biztosít.

 

OSSZA MEG KEDVENC SZÁMAIT BÁRHOL.

Játssza le saját zenegyűjteményét a teljes HEOS rendszeren keresztül. Még nagyfelbontásban is. A HEOS Bar támogatja az összes fontos streaming formátumot. Irányítsa a zenét az összes szobában a HEOS alkalmazással. Az összes nagyszerű zene szolgáltató egy helyen. Igazítsa a hangulatot a pillanathoz.

MINDEN HEOS TERMÉKRE JELLEMZŐ:

Multi-room hang

Minden szobának lehet saját HEOS hangja. Vagy társítson több hangsugárzót és töltse meg otthonát ugyanazzal a dallal. A multi-room rengeteg lehetőséget jelent.
További info

Alkalmazás & streaming szolgáltatások

Felhő alapú zene, zene streaming és saját zenei könyvtára - az összes kedvenc forrását támogatja ez a lenyűgöző INGYENES alkalmazás.
További info

Elképesztő hangminőség

A HEOS hangsugárzók nem véletlenül szólnak eredetien. A Denon szakértői alkották, akik az audio úttörői több, mint 100 éve.
További info

Egyszerű beállítás

Lenyűgöző, hogy milyen gyorsan kezdheti hallgatni HEOS hangsugárzóit. Helyezze el a hangsugárzókat, és perceken belül már zenét hallgathat. Tényleg ilyen egyszerű.
További info

 

Specifikációk

Audio Rendszer
3.0 Hangsugárzó Rendszer

Egy dedikált csatornával az optimális párbeszéd tisztaságért.

D osztályú digitális erősítő

A 6 csatornás nagyteljesítményű D osztályú digitális erősítő nagyszerű hangzást, széles dinamikatartományt és alacsony torzítást biztosít.

Dolby TrueHD, DTS-HD Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS Decoding

Támogatja a a legnépszerűbb surround formátumokat, mint a nagyfelbontású veszteségmentes Dolby és DTS.

4x HDMI bemenet és HDMI kimenet

Támogatja a 4K UHD-t ARC csatlakozással, mely lehetővé teszi a TV-hez való csatlakoztatást egyetlen kábellel.

Kiegészítő Analóg Vonal Bemenet

3.5mm analóg jack bemenet az analóg zenei források csatlakoztatásához.

IR Távirányító Taníthatóság

A HEOS Bar vezérelhető a TV távirányítójával. Beépített IR repeater-rel, ha a HEOS Bar eltakarja a TV IR érzékelőjét.

Zenei Források
Zenei Előfizetéses Szolgáltatások

A HEOS alkalmazás lehetővé teszi a választást a népszerű streaming szolgáltatások közül, mint a Deezer, Spotify, Tidal, Rhapsody, Pandora és TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX és egyéb szolgáltatások, melyek DRM-mentes számokat szolgáltatnak. További szolgáltatók hamarosan.*

Internetes Rádióállomások

Válasszon kedvenc internetes rádiói közül, és hallgasson zenét MP3, AAC és WMA (TuneIn szolgáltatáson keresztül) formátumban.

Támogatott Zene Formátumok

WMA: 192kbps-ig
AAC és MP3: 320kbps-ig
FLAC, WAV és ALAC:
24-bit/192kHz-ig
DSD 5.6MHz

Támogatott Képformátumok

A HEOS alkalmazás támogatja a JPG, PNG, BMP és GIF formátumokat.

Támogatott USB Meghajtók

A HEOS Bar támogatja az USB meghajtókat a beépített USB portnak köszönhetően. A zenét lejátszhatja közvetlenül, vagy bármelyik HEOS lejátszón a hálózatán.

*A zenei szolgáltatások elérhetősége országonként változik. Nem mindegyik szolgáltatás érhető el a vásárlás idején. Néhány szolgáltatás hozzá lett adva vagy el lett távolítva a szolgáltatók döntése alapján. Látogassa meg az www.denon.hu/hu/musicservices weboldalt az aktualitásokért és részletekért.

Hálózat
Vezeték Nélküli Kapcsolat

Csatlakozzon vezetéknélküli hálózatához gyorsan és egyszerűen. A HEOS Bar támogatja a legújabb 802.11 hálózatokat (a dual band "N" és "AC"-t is) a legmegbízhatóbb hálózati csatlakozás érdekében.

Vezetékes Kapcsolat

Csatlakoztassa otthoni vagy munkahelyi LAN hálózatához az RJ-45 vezetékes LAN porton keresztül.

Általános
Tápegység

100-240 Volt AC, 50Hz/60Hz

Mi Van a Dobozban

HEOS Bar, Kezelési Útmutató, HDMI kábel, optikai kábel, 3.5mm beállító kábel, tápkábel, ethernet kábel, tartóláb szett, távvezérlő

Vezérlőberendezések & jelzők

Hangerő Fel/Le (+,-), Néma, Néma LED jelző

Súly

4,8 kg

Többnyelvű Támogatás

Angol, francia, spanyol

Méretek (Ma x Sz x Mé)

Polcon: 72 x 1100 x 148 mm
Fali tartón: 148 x 1100 x 72 mm

Működési hőmérséklet tartomány

5°C~35°C

Termék Kidolgozás

Fekete

Figyelem: mivel termékeinket folyamatosan fejlesztjük, így a termékjellemzők további figyelmeztetés nélkül változhatnak.

Díjak & Videók

 • A HEOS Soundbar a legmeggyőzőbb Soundbar, amit eddig hallottunk, biztosítva [...] minden szükséges bemenetet és kimenetet.
 • A NewBay Media's Residential Systems és a TWICE kiválasztotta a CEDIA Best of Show győzteseit a CEDIA 2017 kiállításon San Diegóban. Ezek a díjak elismerik a kiállításon szereplő kiemelkedő termékeket.
 • "Nagyon szerettük a HEOS Bar-t a HEOS Sub-bal együtt a tesztek alatt. Ennek egyik oka a magas minőségű megépítés, amely diszkrét megjelenést biztosít a számukra. A Denon Bar hangminősége nagyon pozitív meglepetést nyújtott."
 • "Képes zenét streamelni, rendszer-hubként működni, és a vezeték nélküli multiroom rendszer alapjául szolgálni. Még mindig a meleg muzikalitása az ami a leginkább lenyűgözött minket."
 • Letesztelte az iTAVISENA a Denon lenyűgöző házimozi rendszerét, amely a HEOS BAR, SUB és 2x HEOS 1 komponensekből áll.
  "Ha szeretne vásárolni egy vezeték nélküli surround rendszert jó streaming funkciókkal, és az ár nem fontos, akkor nem járhat rosszul a Denon HEOS-szal. A hang teljesen zseniális. "
 • "A négy HDMI bemenettel, a Dolby és DTS támogatásával a HEOS Bar a piacon most az egyik legteljesebb Soundbar. A mélysugárzóval és a vezeték nélküli hátsó hangszórókkal a mozi élmények nagyon szórakoztatóak, közel állunk ahhoz, hogy valódi mozi élményben legyen részünk az otthonunkban. Ennek az egyik fontos oka a hátsó hangszórók és a mélysugárzók távolság beállításának a lehetősége. Sztereó zenével is jól működik, és a mélysugárzó nagyon jól illeszkedik a rendszerbe. Megérkezett a Sonos valódi vetélytársa!"
 • A Denon multiroom hangszórói a Heos sorozatból nagy lehetőséget kínálnak, és még a valós surround hangzást is képesek nyújtani a lenyűgöző házimozi hang mellett. A Heos Bar, a Heos Subwoofer és a két Heos 1, beleértve a GoPack-ot is, lenyűgöző 5.1-es hangzással kényeztetnek el a szobában, anélkül, hogy kábeleket kellene használnunk.
 • Kivételes Soundbar és audio streaming megoldás, elegáns kivitelben.
 • Összefoglalva, a Denon HEOS Bar a Soundbar azoknak, akik komplikáció nélkül komplett rendszert keresnek. Hatalmas hangzást biztosít a kilenc hangsugárzóval. A modern design is tökéletesen illeszkedik szinte minden jelenlegi TV-hez.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 0ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Letöltések