HEOS HomeCinema

 • Rendkívül széles körű hifi hangzás a TV és Blu-ray lejátszónál vagy a kábeles/műholdas tunernél
 • HEOS zónaként működik zenehallgatásnál
 • A fejlett DSP processzor magával ragadó virtuális térhatású hangzást biztosít
 • Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekóder
 • Vezeték nélküli mélynyomó mellékelve
 • Senki sem csinálja jobban

Jellemzők - HEOS HomeCinema

Élvezze kiváló hangminőségben kedvenc TV filmjeit és műsorait.

Minél vékonyabbak a TV-k, annál rosszabb a hangminőségük. A HEOS HomeCinema igazán széleskörű hifi hangminőséget biztosít, hogy maximálisan élvezni tudja kedvenc TV műsorait, filmjeit és a kedvenc zeneszámait.


A HEOS HomeCinema soundbar fejlett bi-amp DSP processzoros mély- és a magassugárzói kiválóan együttműködnek a vezeték nélküli mélynyomóval.


A Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekóderrel együttműködő HEOS HomeCinema dekódolja a filmek és zenék hangsávjait az eredeti diszkrét csatornákra és a fejlett DSP-ket megfelelően alkalmazza, hogy magával ragadó erőteljes hangzást biztosítson.


A mellékelt vezeték nélküli mélynyomó a kettős 5,25"-os meghajtóknak köszönhetően erőteljes mély basszus hangzást biztosít, a DSP audio tuningnak köszönhetően alacsony átvitellel és alacsony torzítással.

  • Bi-amp SoundBar 4 csatornás D osztályú digitális erősítővel - a mélynyomó dedikált nagy teljesítményű D-osztályú digitális erősítővel rendelkezik
  • Kettős lekerekített téglalap alakú mélynyomó kevlár erősítéses kompozit meghajtóval és dupla mágneses motor rendszerrel a legnagyobb hatékonyság és a linearitás elérésének érdekében.
  • A TV-HANG CSOPORTOSÍTÁS LEHETŐVÉ TESZI, HOGY A TV HANGJÁT AKÁR AZ EGÉSZ HEOS RENDSZERÉN ÉLVEZHESSE.
  • Kettős 20mm-es lágy dóm magassugárzók neodímium mágnesekkel széles szórású, kiváló magas frekvenciás hangot produkálnak
  • A fejlett DSP feldolgozás tartalmaz egy erőteljes 400MHz 32-bites lebegőpontos DSP motort - ugyanez a processzor található a prémium Denon A/V Receiverekben is
  • Az Exkluzív Virtual Surround jelfeldolgozás dekódolja a diszkrét többsávos hangzást és fejlett pszichoakusztikus DSP algoritmusokat alkalmaz, hogy magával ragadó térbeli hangzást biztosítson mély és gazdag körülölelő hangvilággal, külső hangszórók használata nélkül
  • A saját fejlesztésű Dynamic Bass Boost fejlett frekvencia- és és dinamikatartománya feszes, mély basszusátvitelt tesz lehetővé, miközben megakadályozza a túlterhelés miatti torzítást.
  • A HDMI bemenet és kimenet az Audio Return Channel-el lehetővé teszi az egy vezetékes csatlakoztatást a TV-hez- nincs szükség egyéb audio csatlakozásra
  • A vezeték nélküli mélynyomó bárhol elhelyezhető a szobában és időhöz igazított DSP feldolgozást biztosít pontos SoundBar/mélynyomó audió szinkronizációval
  • A Film és Zenei üzemmódok lehetővé teszik a legjobb audio teljesítmény kiválasztását a sikerfilmek és a kedvenc zeneszámok élvezetéhez.
  • Az Éjszakai üzemmód segítségével csökkentett hangerő mellett tudja élvezni teljes körűen a zenei élményt anélkül, hogy zavarná a család többi tagját.
  • A Párbeszéd Javító javítja a párbeszéd érthetőségét - ideális olyan filmek és tévéműsorok komplex hanganyagához, ahol gyakran nehéz felismerni, hogy mit is mondanak a színészek.
  • A kétsávos nagy sebességű "N" Wi-Fi csatlakozik a szabványos vezeték nélküli otthoni hálózatra
  • A TV hangját a HEOS házi ökorendszeren keresztül lehet megosztani
  • Koaxiális és optikai digitális bemenet és Aux-in bement a vezetékes analóg sztereó bemenethez
  • USB port egy USB meghajtó számára
  • A soundbar képes az infravörös jelbefogadásra és továbbításra ami lehetővé teszi a TV távirányító használatát akkor is, amikor a soundbar a TV előtt található
  • Az infravörös tanuló funkció lehetővé teszi a TV irányítását a HEOS app segítségével
  • A soundbart polcra illetve falra is lehet szerelni.

A HEOS hangszórók jellemzői:

Multi-room hang

Minden szoba kaphat saját HEOS hangot. Vagy csoportosítson több hangsugárzót, hogy a házat betöltse a dal. A Multi-room több lehetőséget is jelent.
További információ

APP & streaming szolgáltatások

Felhő zene, streaming zene és a zenei könyvtár - az összes kedvenc forrást támogatja ez a csodálatos ingyenes app.
További információ

Hihetetlen hangminőség

Ez nem véletlen, hogy a HEOS hangfalak ilyen tiszta hangot szolgáltatnak. A Denon szakértő mérnökei tervezték, akik több, mint 100 éve az audio fejlsztői.
További információ

Egyszerű beállítás

Elképesztő, hogy milyen gyorsan elkezdheti hallgatni a HEOS hangsugárzókat. Helyezze el a hangszórókat és perceken belül már szólhat is a zene. Ez tényleg ilyen egyszerű.
További információ

Letöltések - HEOS HomeCinema

pdf file
Online használati utasítás

Tesztek és Díjak - HEOS HomeCinema

Awards
M3
"Az alkalmazás kiválló. Nagyon jó hang. Gyönyörű dizájn."
Audio Vision
"A Denon HEOS multi-room rendszere nem mutat hiányosságokat. [...] További sokoldalúság már aligha lehetséges. [...] Például: a Denon lehetőséget kínál arra, hogy összekapcsoljuk a saját hangszóróit és a sztereó rendszerünket ezáltal a multi-room koncepció által."
Dolby Product
HEOS HomeCinema-t letesztelte a Benchmark.pl és meggyőzően HIGHLY RECOMMENDED (Nagyon Ajánlott) díjat kapott
M3 - Best In Test
"Az alkalmazás fantasztikus. A hang bámulatos. A dizájn menő."
Pocketlint
"Ha egy jó ár-érték arányú multi-room audio rendszert keres, amely képes kezelni szinte minden streaming szolgáltatást és fájltípust - köztük a legjobb hi-res veszteségmentes audio fájlokat is – akkor aligha talál jobbat, mint a nemrég frissített Denon Heos HS2."
Tek.no - Best in test
"A Denon HEOS HomeCinema egy nagyon jól megépített Soundbar."
T3 - HEOS System
"A Denon és a Sonos közötti harc véresen komoly […] a HEOS még mindig a legjobb átfogó multiroom rendszer […] A hangvisszaadása lenyűgöző, alkalmazás vezérlése pedig ütősebb, mint valaha."
Hifitest.de

[…] így nehéz ennél jobban felszerelt Soundbar-t találni.

T3

Kategória: Legjobb home audio – HEOS by Denon “Eddig a Sonos uralta a multi-room zenei piacot, de most úgy tűnik, hogy a HEOS háttérbe szorítja, mivel egy nagyszerű hangzású hangsugárzó szettet, egy remek alkalmazást és kimagasló ár/érték arányt nyújt.” A T3 szerint: “A HEOS by Denon lehetővé teszi, hogy felszabadítsa a zenét otthonában.”

AV Forums

A japán Denon cég HEOS multiroom rendszere kiválóan debütált ezen a különleges piacon, és a magas minőség, a sokoldalúság, valamint a nagyszerű teljesítmény kombinációja kiemeli versenytársai közül. A HEOS képes megvalósítani azt az átfogó teljesítményt, ami méltóvá teszi a kiemelten ajánlott díj elnyerésére.

A HEIMKINO szerint "kiemelkedő" nagyszerű 1,1-es osztályzattal és ezen felül "Praxistipp" díjjal!

"Nagyszerű ötlet volt a HEOS családot a HomeCinema soundbar-ral kiegészíteni, így nehezen lehet ennél jobban felszerelt soundbar-t találni."

"Blu-ray lejátszás közben a szett igazán meglepő mélyeket mutat fel, ami bármilyen akciójelenetkor a kívánt hatást éri el."

EISA díj a Denon HEOS multi-room rendszernek

"A HEOS by Denon minden olyan komponenst biztosít, amellyel egy sokoldalú hangredszert építhet ki otthonában. A hangszórók különböző típusban - HEOS 1, 3, 5, és 7 - érhetőek el, míg az egyes darabokat társítva kibővíthetjük a lenyűgözően sokoldalú HEOS Amp és HEOS Link preamp segítségével. A HEOS HomeCinema tökékeletes a képernyő alá soundbarként, a HEOS Extend segítségével pedig a Wi-Fi hatótávolságát lehet növelni a vezetéknélküli zenehallgatás érdekében. Az egész rendszer az intuitív HEOS App (iOS és Android) segétségével alakítható ki és vezérelhető, míg a Tidal, Spotify, Deezer, Soundcloud, Rdio, és TuneIn csak néhány az elérhető zenei szolgáltatások közül. Meglepően mély hangokra képes, jól beállított középtartománnyal és szobát betöltő energiával rendelkezik; tökéletes módja, hogy az egész házat lenyűgöző hangzással töltsük meg."

A HEOS teszt győztes a T3-ban, és Platinum díjat érdemel

"A HEOS by Denon a mi multi-room rendszer választásunk. Számtalan tulajdonsággal rendelkezik, helyi USB lejátszással, egy biztos alkalmazással támogatva; csillagos ötös!"

GYIK - HEOS HomeCinema

 • MI VALÓJÁBAN A HEOS BY DENON?
  A HEOS by Denon egy vezeték nélküli, kiváló hangzású, az egész otthont lefedő zenelejátszókból álló többszobás hangrendszer. Ezeket egy ingyenes alkalmazás segítségével irányíthatja egy iOS vagy Android telefonról vagy táblagépről. Egyszerű beállítással élvezheti kedvenc zeneleszolgáltatóját, internetes rádióállomását vagy saját zenegyűjteményét....Tovább
 • MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A HEOS HANGSZÓRÓKAT MÁS VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓKTÓL?
  A HEOS egy valódi többszobás rendszer. Lejátszhatja ugyanazt a zenét minden szobában, vagy a szobát tetszőleges kombinációjában, például szólhat más zene minden szobában. Határozott előnyökkel rendelkezik más vezeték nélküli hangszórórendszerekkel szemben, mint például az Airplay és a Bluetooth funkció. A HEOS hagyományos otthoni vezeték nélküli technológiát használ, így bármilyen új eszköz, például bridge nélkül használhatja a már meglevő útválasztót. A vezeték nélküli hatótávolság és a hangminőség sokkal jobb, mint a Bluetooth-nál és a hálózaton lévő, az ingyenes HEOS alkalmazást futtató bármelyik eszköz képes vezérelni az összes hangszórót. Csak a HEOS biztosítja a Denon 100 éves hangtechnikai tapasztalatát....Tovább
 • MI A KÜLÖNBSÉG A 4 HEOS HANGSZÓRÓ KÖZÖTT?
  A HEOS 1 kompakt háza páraálló, így a HEOS 1 ideális a nedves vagy párás környezetben, mint például a fürdőszobában történő zenehallgatáshoz. A HEOS 3 egy kéthangszórós kialakítás 2 Class D erősítőcsatornával, amely ideális kis és közepes méretű szobákba. A HEOS 5 egy 5 hangszórós rendszer, amely egy passzív sugárzó mellett 4 aktív hangszóróval (két közepes és mély hangú hangszóró, két magas hangú hangszóró) rendelkezik, amelyeket 4 Class D erősítőcsatorna hajt meg. Közepes és nagy szobákba ideális. A HEOS 7 7 hangszóróval rendelkezik, a két passzív sugárzó mellett két közepes hangú hangszóróval, két magas hangú hangszóróval és egy aktív mélyhangsugárzóval, amelyeket 5 Class D erősítőcsatorna hajt meg. A HEOS 7 rendelkezik fejhallgató kimenettel. Letöltési funkciókkal, USB és Aux bemenetekkel mindegyik modell egyformán rendelkezik....Tovább
 • MELYIK HEOS HANGSZÓRÓ A MEGFELELŐ EGY SZOBÁBA?
  Mindegyik HEOS hangszóró lélegzetelállító zenei élményt nyújt. Általában a HEOS 7 nagy szobákba és nyílt területre javasolt, mint például a nappalik, a világítóudvarok vagy az egylégterű otthonok vagy olyan rajongóknak, akik legmélyebb basszust és a legnagyobb teljesítményt szeretnék; a HEOS 5 közepes és nagyméretű szobákba ajánlott, mint például az étkezők, a nagyobb hálószobák és irodák vagy kisebb nappalikba; a HEOS 3 kis és közepes méretű szobákba javasolt, mint a hálószobák, az irodák vagy a konyhák.... Tovább
 • MI MÁSRA VAN MÉG SZÜKSÉG HOGY A HEOS MŰKÖDJÖN?
  Le kell töltenie az ingyenes HEOSbyDenon alkalmazást iOS 5 vagy újabb rendszert futtató iPhone, iPad vagy iPod készülékre illetve Android 2.3 vagy újabb rendszert futtató Android okostelefonra vagy táblagépre. Szüksége lesz egy vezeték nélküli hálózatra, internetkapcsolatra és egy, a vezeték nélküli hálózatra kapcsolódó mobileszközre... Tovább
 • MILYEN ZENEI FORRÁSOKAT TÁMOGAT A HEOS?
  Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud, Mood Mix, TuneIn és hamarosan még több várható, plusz a telefonon vagy táblagépen, USB-tárolón található zene, illetve az analóg források. Tovább
 • HASZNÁLHATÓ KÉT HEOS HANGSZÓRÓ PÁRBAN SZTEREÓHOZ?
  Két HEOS 3 hangszóró használható párban sztereóhoz.Tovább
 • HÁNY HEOS HANGSZÓRÓT HASZNÁLHATÓ EGYSZERRE?
  A rendszer akár 32 HEOS zenelejátszót is képes egyszerre támogatni egy hálózaton.Tovább
 • MI AZ AZ INGYENES HEOS-FIÓK ÉS MIK AZ ELŐNYEI?
  A HEOS-fiók megjegyzi az összes beállítását, mint például a zenei szolgáltatók bejelentkezési adatait és a HEOS lejátszási listákat. Ha több telefont vagy táblagépet szeretne adni a rendszerhez, mint vezérlőt csak be kell jelentkeznie minden új eszközön a HEOS felhasználónévvel és jelszóval. Így azonnal elérhető az összes zenei szolgáltató és HEOS lejátszási lista az új vezérlőn is. Ha szeretné, támogatjuk több HEOS-fiók használatát egy háztartáson belül. Így minden családtag élvezheti a saját, személyre szabott Pandora- vagy Spotify-fiókbeállítását miközben ugyanazokon a hangszórókon osztoznak otthon.... Tovább
 • HOL VÁSÁROLHATÓ MEG A HEOS?
  Hivatalos HEOS viszonteladókat a következő linken találhat a HEOS webhelyén: Hivatalos viszonteladók.