HEOS Wireless Speakers HEOS Wireless Speakers

Bármilyen dal lejátszása bármelyik helyiségben.

Irányítsa a zenét bárhonnan.

Hangszóró minden helyiségbe.

 

HEOS APP

Bármilyen dal. Bármelyik helyiségben. Bármikor.

A HEOS hozzáférést biztosít az összes zeneszámához és más felhasználókat is hozzáadhat a musorhoz, hogy változatosabbá tegye a lejátszási listát, vagy, hogy a felhasználóra szabja a helyiséget: Egy dallam a konyhában, egy a hálószobában. Játsszon le zenét kedvenc zeneszolgáltatójától, telefonról vagy hálózatból.További információ.

 

A vezeték nélküli Multi-room hangrendszer

Bármelyik szobában. Vagy akár mindegyik helyiségben.

A zene teljesen az Ön irányítása alatt áll. Töltsön le vagy játsszon le zenét a saját könyvárából. A Parti vagy Családi módok lehetové teszik, hogy egyetlen dalt játsszon le mindenütt, vagy különbözo dalokat, minden helyiségben. Öné a választás. További információ

 

Termékcsalád

Gyönyörű zenét produkálnak­ együtt és külön-külön is..

"Az akusztikailag megformázott, stílusos és nagy teljesítményu hangszórók együtt vagy egyenként is tiszta és precíz hangot adnak. Kapcsolja össze oket, hogy szinkronizálhassa a hangot és eloállíthassa azt a koncert élményt, amelyet csak a HEOS biztosít."

 

HEOS 7

Betölti a legnagyobb teret is

A legjobbak legjobbja. A vezeték nélküli hangszórók teljesítményének csúcsa. Partikhoz tökéletes.

További információ

 

 

 

HEOS 5

Közepes és nagy helyiségekhez

A nagyszeru mindenes. Hihetetlen basszus teljesítmény diszkrét és kifinomult formában. Ideális bármilyen összejövetelhez, legyen az bármikor.

További információ

 

 

 

HEOS 3

Kis és közepes helyiségekhez

A partiindító. A HEOS minőséget és az összes funkciót egyetlen kompakt és rugalmas egységben biztosítja. Fektesse le vagy állítsa fel. Szinte bárhova elhelyezhető.

További információ

Beállítási folyamat

Egyszerű telepítés bármelyik helyiségben

Tegye a hangszórókat ahová csak szeretné, töltse le az INGYENES alkalmazást egy okos eszközre, csatlakozzon az otthoni vezeték nélküli hálózatra és válasszon ki egy forrást. Aztán csak hagyja, hogy szóljon a zene. További információ.

1. lépés

 

 

CSATLAKOZTASSA A HEOS-T

 

2. lépés

 

 

SZEREZZE BE AZ INGYENES HEOS ALKALMAZÁST

 

3. lépés

 

 

CSATLAKOZZON A HÁLÓZATÁRA

 

4. lépés

 

 

HALLGASSA A KEDVENC ZENÉIT

 

Önért vagyunk

A HEOS by Denon egy vezeték nélküli, kiváló hangzású, az egész otthont lefedő zenelejátszókból álló többszobás hangrendszer. Ezeket egy ingyenes alkalmazás segítségével irányíthatja egy iOS vagy Android telefonról vagy táblagépről. Egyszerű beállítással élvezheti kedvenc zeneleszolgáltatóját, internetes rádióállomását vagy saját zenegyűjteményét.
A HEOS egy valódi többszobás rendszer. Lejátszhatja ugyanazt a zenét minden szobában, vagy a szobát tetszőleges kombinációjában, például szólhat más zene minden szobában. Határozott előnyökkel rendelkezik más vezeték nélküli hangszórórendszerekkel szemben, mint például az Airplay és a Bluetooth funkció. A HEOS hagyományos otthoni vezeték nélküli technológiát használ, így bármilyen új eszköz, például bridge nélkül használhatja a már meglevő útválasztót. A vezeték nélküli hatótávolság és a hangminőség sokkal jobb, mint a Bluetooth-nál és a hálózaton lévő, az ingyenes HEOS alkalmazást futtató bármelyik eszköz képes vezérelni az összes hangszórót. Csak a HEOS biztostja a Denon 100 éves hangtechnikai tapasztalatát.
A HEOS 1 kompakt háza páraálló, így a HEOS 1 ideális a nedves vagy párás környezetben, mint például a fürdőszobában történő zenehallgatáshoz. A HEOS 3 egy kéthangszórós kialakítás 2 Class D erősítőcsatornával, amely ideális kis és közepes méretű szobákba. A HEOS 5 egy 5 hangszórós rendszer, amely egy passzív sugárzó mellett 4 aktív hangszóróval (két közepes és mély hangú hangszóró, két magas hangú hangszóró) rendelkezik, amelyeket 4 Class D erősítőcsatorna hajt meg. Közepes és nagy szobákba ideális. A HEOS 7 7 hangszóróval rendelkezik, a két passzív sugárzó mellett két közepes hangú hangszóróval, két magas hangú hangszóróval és egy aktív mélyhangsugárzóval, amelyeket 5 Class D erősítőcsatorna hajt meg. A HEOS 7 rendelkezik fejhallgató kimenettel. Letöltési funkciókkal, USB és Aux bemenetekkel mindegyik modell egyformán rendelkezik.
Mindegyik HEOS hangszóró lélegzetelállító zenei élményt nyújt. Általában a HEOS 7 nagy szobákba és nyílt területre javasolt, mint például a nappalik, a világítóudvarok vagy az egylégterű otthonok vagy olyan rajongóknak, akik legmélyebb basszust és a legnagyobb teljesítményt szeretnék; a HEOS 5 közepes és nagyméretű szobákba ajánlott, mint például az étkezők, a nagyobb hálószobák és irodák vagy kisebb nappalikba; a HEOS 3 kis és közepes méretű szobákba javasolt, mint a hálószobák, az irodák vagy a konyhák.
Le kell töltenie az ingyenes HEOSbyDenon alkalmazást iOS 5 vagy újabb rendszert futtató iPhone, iPad vagy iPod készülékre illetve Android 2.3 vagy újabb rendszert futtató Android okostelefonra vagy táblagépre. Szüksége lesz egy vezeték nélküli hálózatra, internetkapcsolatra és egy, a vezeték nélküli hálózatra kapcsolódó mobileszközre.
Tidal, Spotify, Deezer, TuneIn, Mood:Mix és hamarosan még több várható, plusz a telefonon vagy táblagépen, USB-tárolón található zene, illetve az analóg források.
Sztereó párként használhat két HEOS 1, két HEOS 3, két HEOS 5, vagy két HEOS 7 hangsugárzót.
A rendszer akár 32 HEOS zenelejátszót is képes egyszerre támogatni egy hálózaton.
A HEOS-fiók megjegyzi az összes beállítását, mint például a zenei szolgáltatók bejelentkezési adatait és a HEOS lejátszási listákat. Ha több telefont vagy táblagépet szeretne adni a rendszerhez, mint vezérlőt csak be kell jelentkeznie minden új eszközön a HEOS felhasználónévvel és jelszóval. Így azonnal elérhető az összes zenei szolgáltató és HEOS lejátszási lista az új vezérlőn is. Ha szeretné, támogatjuk több HEOS-fiók használatát egy háztartáson belül. Így minden családtag élvezheti a saját, személyre szabott Pandora- vagy Tidal, Spotify-fiókbeállítását miközben ugyanazokon a hangszórókon osztoznak otthon.
Hivatalos HEOS viszonteladókat a következő linken találhat a HEOS webhelyén: authorized dealers.

Böngésszen tovább - ismerje meg jobban a HEOS rendszert, vagy találjon rá a tökéletes termékre.

A weboldalunk cookie-kat (kis szövegfájlokat) alkalmaz, hogy lehetőleg legjobb böngészési élményt nyújtsunk Önnek. E weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k fogadását. Bővebb információ.